House of Healing utemeljen je 2013. godine kao jedinstven alternativni centar u ovom dijelu Europe koje spaja licencirane, profesionalne i iskusne učitelje i praktičare različitih alternativnih tehnika sa svima vama koji se želite informirati ili naučiti te iscjeljivati nekom od alternativnih metoda.

Nakon 10 godina istraživačkog rada, individualnih i grupnih terapija, edukacija te suradnje s liječnicima i terapeutima različitih alternativnih (Silva metoda, Sistemske konstelacije, NLP, Meditacija, Kristaloterapija, Theta healing, Bioenergija, Reiki, Biorezonantna terapija, Homeopatija, Akupunktura i mnoge druge) i nealternativnih (medicina, psihologija) posebnost House of Healing-a je All level healing™ tehnika koja se sastoji od 7 osnovnih i 6 specijalističkih tečajeva kojima dobivate izobrazbu s područja elternativnog rada mentalnih i duhovnih tehnika. Ova tehnika daje uvid u sve nivoe postojanja te brze rezultate na segmentima na kojima želimo djelovati ili ih promijeniti.

House of Healing organizira tretmane, tečajeve i radionice u Hrvatskoj, te inozemstvu, formiranjem grupe zainteresiranih polaznika 10+.

Za sva dodatna pitanja kontaktirajte nas telefonskim putem, e-mailom ili putem društvenih mreža.
Kreirajte životni put po vlastitoj želji!